Bedste 3 personers telt – Stor guide 2024

Bedste 3 personers telt – Stor guide 2024

september 6, 2020 4 Af Mads S

Find det rigtige 3 personers telt

Hvorfor vælge et 3 personers telt?

Der findes mange telte i forskellige størrelser og alt efter hvor mange personer man er, kræver det en bestemt størrelse af teltet. 3 personers telt, siger meget sig selv, men det er ikke alle telte der er taget højde for oppakning og hvad man ellers har behov for. Er man 2 personer, men ønsker stadig en lidt højere komfort kan de anbefales at kigge efter et 3 personers telt, da der er lidt mere plads, til eksempelvis feltseng, oppakning eller man kan lave mad i tørvejr.

Indeholder reklame

3 gode tilbud på et 3 Personers telt

Billigt 3 Personers telt fra Robson - Grand Canyon

Robson 3-personers telt er et stort rummeligt tunneltelt. Teltet har hele to indgange i den store apsis. Teltet fra Robens har desuden 2 adskilte soverum med plads til 3 personer i alt. Grand Canyon teltet har ventilation der giver et rigtig godt indeklima og er derfor optimal som campens midtpunkt på festival, teltture for mindre familier og cykelferien.

Grand Canyon Helena 3 telt med opholdsrum

Grand Canyon fremstiller de en række billige pris venlige telte, hvor der er sparet lidt på materialevalg og detaljer, men kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau, som kan konkurrere med andre billigere mærker. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med  eksempel Nordisk’, Helman eller Kampas egne telte, der er udviklet til langt mere krævende brug. 

Grand Canyons telte er således ikke udviklet til  det hyppige eller hårde brug, men til campisten der søger et budget venligt telt, glamping for 2 personer, eller et luksus telt til den årlige kanotur.

Helena 3 teltet er et meget rummeligt og ekstra højt og prisvenligt familietelt til 3-4 personer. Det rigtige valg til dig, der måske ikke bruger dit telt så meget, men som alligevel vil have et pålideligt telt hjemme i haven eller til en tur på camping en gang imellem. 

Dette ekstra store Helena 3 Telt er således velegnet til sommercamping eller bilferien sydpå. Eller som nævnt hjemme i haven til de overnattende personer, for den sags skyld. Konstruktionen er meget klassisk for et stort tunneltelt til 3-4 personer, dvs. fire parallelle teltstænger, så teltet er nemt og hurtigt at rejse. Teltet har to adskilte sovekabiner og det dejlig store opholdsrum levner god plads til både bord og stole eller cyklerne. De integreret vinduer sikrer et godt lys og et godt udsyn i teltet, men ønskes mere privatliv eller mere eller mindre skygge indeni teltet, kan markiserne trækkes mere eller mindre for vinduerne. De store ventilationsåbninger giver mulighed for masser af luftgennemstrømning i teltet, så det optimale klima opnås. 

Helena 3 Telt er lavet med fast bund og oversejlet er fremstillet af en slidstærk polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 3.000 mm og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærket. Inderteltet er let og åndbart Taffeta Polyester med paneler og myggenetsdør af velventilerende mesh, som giver bedst muligt klima i teltet og altså et godt udsyn.  

De fire teltstænger er af glasfiber med samlinger af letmetal, der ikke er de letteste stænger på markedet, men som er meget stærke. Hele teltet rejses i én og samme arbejdsgang ved, at de fire stænger føres igennem løbegangene i oversejlet og efterfølgende pløkkes teltet fast. Nemt og hurtigt og uden risiko for et vådt indertelt, perfekt hvis teltet skal rejses i regnvejr.

Helena 3 teltet leveres med stålpløkker og i en praktisk transportpose.

Et ganske fint familietelt for dig, der ikke bruger dit telt så ofte og som derfor ikke vil betale en mindre formue for dit telt.

Topeka 3 personers telt fra Grand Canyon

Dette Topeka 3 Telt er et rigtig fint og rummeligt kuppeltelt til tre personer. Det rigtige valg til dig, der måske ikke bruger dit telt så meget, men som alligevel vil have et pålideligt telt med en lille pakkevolumen og som ikke springer budgettet.

Topeka 3 Telt fra Grand Canyon er således velegnet til mange former for friluftsliv som sommercamping eller cykel- og kanoture. Konstruktionen er helt klassisk for et selvstående kuppeltelt til tre personer, dvs. to bærende diagonalstænger og en ekstra stangbue til apsis. Bag den store frontdør findes nemlig en rummelig apsis til rygsække, støvler og til forsigtig madlavning i dårligt vejr. Denne åbning giver – sammen med ventilationsåbningerne i oversejlet og muligheden for at rulles oversejlet op i bagenden af teltet – samtidig mulighed for masser af ventilation i teltet, så kondensdannelsen minimeres. 

Den selvstående konstruktion gør, at man på de varme og tørre sommernætter kan vælge blot at rejse inderteltet for bedst mulig ventilation og med mulighed for kig til nattehimlen.

Se tilbud på 3 personers telt

se det store udvalg af telte og outdoor udstyr hos de bedste butikker. Find dit næste lækre telt her.

Godt 3 personers telt til festival

festival telt 3 personer

Skal du til festival og gerne vil sove i telt skal du gøre op med dig selv om hvad det er du har behov for og hvilken festival det er. Kommer teltet til at bade i alkohol, mudder og morgenfest eller bliver det idyl på en rolig camsite. 

Her kan du finde gode priser på et billigt eller solidt festival telt til 3 personer.