Bedste telt til 5 personer

Bedste telt til 5 personer

april 5, 2021 4 Af Mads S

Telt til 5 personer

Her på siden kan du finde telte til 5 personer fra de bedste online butikker. Her finder du flere typer af 5 personers telte, så du kan finde det bedste telt til din telttur. 

Derfor bør du købe et telt til 5 personer

Der er mange fordele ved at købe et telt til 5 personer. Et 5 personers telt er ofte opdelt i flere rum, hvilket gør dem meget familie egnet. Er man en familie på 3 eller 4 plus husdyr, kan pladsen hurtig blive trang i et 4 personers telt. De lidt mere rummeligt 5 personers telte er ofte delt op med konkrete sovekabiner og nogle har endda 2 sovekabiner hvis børnene skal have et sove eller legerum. Opholdsrummet i det store 5 personers telt har typisk en god lofthøjde, så man kan stå op hvilket øger komforten væsenligt. Et godt opholdsrum i sit telt er også guld værd på regnvejrs dage. Så kan opholdsrummet fungere som indendørs spisestue eller klippe og klister, perler eller tegne med børnene. 

Vores anbefalet til den budget venlige teltferie

High Peak Bozen 5

High Peak Bozen 5 er et rummeligt tunneltelt med et vandsøjletryk på hele 4000 mm. Teltet er perfekt til camping med familien. Både opholdsrummet og sovekabinerne har en god stå højde, så dagene kan opleves komfortabel selv på en typisk dansk regnvejrsdag, hvor du og familien måske tilbringer mere tid i teltet. Det 5 personers Tunneltelt er udstyret med stærk fast bund, som beskytter dig mod insekter. Dørene kan lukkes til med myggenet, således at ventilationen selv på varme sommeraftener er i top samtidig med, at insekter og kryb holdes ude. Den store sovekabine kan rumme op til 5 personer. Sovekabinen kan også opdeles i to separate soverum til 2 og 3 personer. 

Test vinder 2022 af Telttesten - High Peak Meran 5.0

5 personers super funktionelt tunneltelt – Meran 5.0 fra High Peak

Hvis hele familien skal på camping eller telttur, er dette telt perfekt. Den rummelige foyer åbner til bunden med rigelig plads til dit udstyr og bagage for at holde dig tør og sikker. Den høje kant i forhallen holder mudder og snavs ude af teltet. Der er to indgange; front og side. Soveværelserne kan deles i to eller et.

Teltet har fuld ståhøjde – 200cm til forstuen og 190cm til soveposen. Permanente ventilationszoner i sovekabinen sikrer et skønt og behageligt indeklima.

Se flere gode priser på telte til 5 personer