Tentipi guide – Find den rigtige Tentipi

Tentipi guide – Find den rigtige Tentipi

marts 31, 2021 0 Af Mads S

Hvad er Tentipi?

En tentipi er et tipi telt, som er kegleformet lavvu telt. De findes i forskellige størrelser og variationer. Du kan læse mere om hvad en tipi er her under. 

Hvad er en tipi?

En tipi er et telt, som er kegleformet. Tipi stammer fra ordet teepee og teltene blev brugt af indianerne, som boede i Nordamerika. De fleste tipier har et hul øverst oppe. Dette kaldes også et røghul, hvor røgen fra bålet inde i teltet kan komme ud af. Skal man være sikker på et godt røgtræk, som skal man anvende et indertelt, der slutter tæt mod jorden. Det gør at røgen trækker op uanset vindretning. 

Hvorfor købe en Tentipi?

En Tentipi er en top moderne lavvu, som bringer dig tættere på naturen, samt beskyttelse fra elementernes kræfter. Køber man en Tentipi får man et top moderne telt i et ældgammelt udtryk i et højkvalitets materiale, som stort ikke findes andre steder inden for telt verdenen. Udformningen på et telt fra Tentipi giver dig nemlig top komfort, da det tillader at man kan anvende åben ild og derfor varme teltet op! Slut med besværlige telt stænger, da tipi formen gør dette telt nem tog hurtigt at slå op. 

Tentipi model-oversigt - Se priser og tilbud på Tentipi

De mest populære Tentipi modeller er de 3 modeller Safir, Zirkon og Onyx

Safir Tentipi

Safir-serien fra Tentipi er nok det er kommer tættest på markeds mest anerkendte og gennemførte telt. Safir-serien er sammensat af udsøgte materialer og sat sammen med kraftige forstærkninger, som monteret på steder hvor det giver mening! 

Selve oversejlet er fremstillet af deres top stærke Cotpolmex Pro-vævning i en let 50/50 bomuld/polyester! Det sikre teltet er vandtæt og åndbart! Slut med kondes. Tentipi Safir er det telt som de bruger i serien NAK og ÆD! 

Zirkon Tentipi

Zirkon er den budget venlige udgave af Safir-serien. Begge telte er dog udstyret med deres patenteret 2 vejs ventilationssystem. Det er en dobbelt ventilhat med integreret myggenet, så udluftning kan ske uden myg i teltet eller med åben dør.

Onyx Tentipi

Tentipi Onyx er en hardcore udgave af safir teltet, men er skåret helt ind til kerne i hvad en lavvu skal kunne. Dette er der super prisvenlige alternetiv hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten. Tentipi Onxy gør hvad den skal, hverken mindre eller mere. Her får man et super telt til en fordelagtig pris.