Teltguide til lufttelt – 5 bedste lufttelte (2024)

Teltguide til lufttelt – 5 bedste lufttelte (2024)

marts 30, 2021 1 Af Mads S

Camping med lufttelt er blevet rigtig populært, da det er tidssparende og super nemt at sætte op. Oftes kan man nøjes med at kun være 1 person til at sætte teltet op. Læs om alle de gode ting ved anvendelse af lufttelt her på siden. 

Spar tid med et lufttelt

De fleste kender det med at slå et telt op. Er man alene afsted kan denne opgave være yderst krævende og især hvis man er uerfaren. Skal man på telttur og har man børn med kan tålmodigheden også hurtigt slippe op for enten børn eller forældre. Spar dig selv for disse frustrationer og køb dig selv et lufttelt til familien. Så kan i hurtig og nemt komme på ferie uden bøvl med knækkede stænger. Et lufttelt skal blot pløkkes fast til jorden og pumpes op. Se vores udvalg af de bedste lufttelte fra de bedste butikker til de billigste priser. 

Læs vores test af lufttelt længere nede

En af vores testere at været på tur i et Outwell Rosedale, som levede fuldt op til forventningerne! Vi køre selv videre på et Avondale PA6 på 3 sæson! Find de bedste lufttelte til camping, telttur og glamping her. 

Bedste lufttelt - 5 gode lufttelte

Vi testet og fundet nogle af de bedste lufttelte på markedet fra blandt andet Outwell, Kampa og Easy Camp. Se de mest de bedste og de mest pris venlige lufttelte her. 

Outwell - Starhill 6A Telt

“Opdag nye steder med Outwell Starhill 6A Lufttelt”
Outwell Starhill 6A Lufttelt er det perfekte valg for familier, der ønsker at udforske nye områder i ro og mag. Det er hurtigt og nemt at sætte op og flytte, så I kan tilpasse jer forskellige situationer under ferien. Denne rummelige, enkle og smarte model er udstyret med isyede teltbunde, som holder fugt og træk ude samtidig med, at de giver jer garanti for en ferie fri for kryb og kravl. Med tonede vinduer, der fylder opholdsrummet med lys om dagen, samt fikspunktsgardiner til at beskytte privatlivet om natten, vil I få en campingoplevelse af høj komfort og fri for besvær, så I kan koncentrere jer om at nyde ferien i hinandens selskab. Outwell Starhill 6A Lufttelt er det perfekte valg til dem, der ønsker at opdage nye steder og finde ud af mere om verden!

Outwell Airville 6SA lufttelt til 6 personer

Outwell Airville 6SA – det ultimative lufttelt til 6 personer! Outwell Airville 6SA er det ultimative lufttelt til 6 personer. Med et vandsøjletryk på 6000 mm, en fuldt integreret teltbund med tapede sømme, der holder træk, insekter og snavs ude af teltet samt forhindrer vand i at trænge ind, får du ikke kun en høj kvalitet, men også masser af smarte finesser. Dette inkluderer den magnetiske lukning på både indvendige og udvendige døre, der giver en hurtig, bekvem og lydløs adgang uden at skulle fumle med lynlåse eller bindebånd. Derudover har Outwell Airville 6SA et Rear Ventilation System, som sikrer optimal ventilation og forbedret luftcirkulation, samt Outwell HookTrack System til nem opbevaring af dine ting. Oversejlet er lavet af Outtex® 6000 Endurance RS 100% polyester, der giver dig beskyttelse mod vejrets elementer. Outwell Airville 6SA er det perfekte valg til dig og din familie, når I skal ud på eventyr i naturen!

Outwell - Avondale 5PA og 6PA Telt - 5-6 Personer

Tag et eventyr med Outwell Avondale 6PA telt! Det er oppusteligt og har en dyb baldakin, der giver god skygge og læ til madlavning, spisning og afslapning. Store og lækre vinduer gør det nemmere for jer at holde øje med alt udenfor – selv om I er komfortabelt hygget inde i jeres telt. Der er plads til hele 6 personer, så I kan få et hyggeligt samvær i de 3 store sovekabiner. Ventilationen sikrer, at temperaturen bliver behagelig, så I kan nyde godt af jeres eventyr uden at skulle bekymre jer om komfort. Den høje vandsøjletryk oversejl og bund på 10.000 mm og 4.000 mm garanterer, at I holder tørt på jeres eventyr – selv når vejret ikke er på jeres side. Tag på eventyr med Outwell Avondale 6PA Telt!

Outwell Lindale 3PA lufttelt til 3 personer

Outwell Lindale 3PA er det perfekte tunneltelt til familien, der elsker at være ude. Det har et heldækkende netpanel, der giver god ventilation og beskytter mod insekter. Slidstærke stormstropper sikrer, at teltet står stabilt, selv i blæsevejr. En Quick & Quiet Inner Door med magnetisk lukning gør det muligt for dig at komme ind og ud af teltet uden at vække resten af familien. Den brandhæmmende PU-belægning har et vandsøjletryk på 4000 mm, hvilket gør den velegnet til regnfulde dage. Outwell Lindale 3PA er det ideelle valg for en sjov og komfortabel campingtur! Det rummer op til 3 personer og har to rum, som er perfekte til afslapning efter en dag i det fri. Kom godt i gang med Outwell Lindale 3PA – den ultimative familievenlige oplevelse!

Outwell Jacksondale 5PA lufttelt 2 kabiner til 5 personer

Det er god ståhøjde og masser af gulvplads i opholdsrummet, så du har plads til at slappe af med familie og venner. Det oppustelige telt lader dig tage et velfortjent hvil efter en dag med eventyr udenfor. Outwell Jacksondale 5PA har store tonede vinduer, der reducerer indtrængning af sollys og sikrer privatlivets fred, samt fleksibel adgang med Rain Safe-adgang over en af sideindgangen. Det har også et robust 4000 mm vandsøjletryk, som beskytter mod regn og et Rigid Air System ramme, der sikrer maksimal stabilitet. Outwell Jacksondale 5PA er altså det ideelle valg til aktive familier og venner, der leder efter et komfortabelt telt til ferien – perfekt til friluftsleven!

Bedst i test lufttelt fra Outwell

Vi testede for nylig vores første oppustelige familietelt – Outwell Rosedale – og elskede det. Men generelt er lufttelte gode til familie-campingture? Her er vores dom …

Jeg er ret sent konverteret til camping. For det meste fordi besværet med at slå telte op og beskæftige sig med stænger og pinde altid har afskrækket mig. Lige da jeg begyndte at vænne mig til at bruge alt det sædvanlige campingudstyr, gjorde luftteltet comeback.

Indtil for nylig har et par ting afskrækket mig ved at købe et lufttelt. Pris og frygt for, at de springer midt om natten. Men vi fik for nylig chancen for at afprøve Outwell Rosedale (i vores have takket være COVID-19-låsning), så vi havde chancen for at lægge disse bekymringer i bag os.

 

Hvor let er det at slå et lufttelt op?

Jeg havde en forstilling i hovedet om, at de umuligt kunne være så lette at slå op, men må sige at det bliver svært at gå tilbage til telte med almindelige teltstænger. Outwell Rosedale oppustelig telt endnu lettere end hvad jeg havde forstillet mig. Alt hvad du skal gøre er at pløkke basen ud og derefter pumpe de store rør op, der løber over ydersiden af teltet ved hjælp af den medfølgende pumpe. Disse rør erstatter de lange, vanskelige teltstænger, der normalt skaber rammen af et telt i denne størrelse. Teltet tager lidt mere end et par minutter at pumpe op. Derefter spænder du blot resten af teltet ved at efter justere bardunerne, og du er færdig!

Hvor robuste føles lufttelte, når de er slået op?

Jeg baserer kun denne opfattelse på det ene telt, jeg har brugt, men Outwell Rosedale er i den lave ende af den oppustelige teltskala med hensyn til pris og funktionalitet og den føltes stadig bund solid, når det først var pustet op . Vi fulgte instruktionerne ved ikke at over op blæse rørene på grund af udsving i temperaturen, der for lufttrykket til at stige eller falde, og det føltes meget robust i de to dage, vi havde det sat op. Betingelserne var fine, trods en del vind havde vi slet ingen problemer.

Er telte med oppustelige stænger lige så gode som telte med almindelige teltstænger?

Efter min mening , så absolut ja. Testen af teltet gik over alle forventninger Jeg siger ikke, at jeg ville stole på dem for vild camping på toppen af et bjerg i en orkan, men når dette lufttelt var oppustet, føltes det så solidt og holdbart som nogen af de store familietelte, vi tidligere har testet. Med den ekstra bonus, at det tager mindre end halvdelen af tiden at slå op.

Hvis vores erfaring med Outwell Rosedale er noget at gå efter, er svaret godt! Dette telt leveres med et sove-tæt indertelt, der har en skillevæg i midten for at skabe to soveværelser. Veranda / opholdsstue er så stort, at vi let monterede vores picnicbord inde, og soveværelserne var let store nok til dobbeltmadrasser. Der var meget lidt støj gennem natten fra teltmaterialet og oppustelige rør, selvom Outwell Rosedale  har mørklægningsmateriale i sovekabinerne, så vi blev ikke vækket tidligt af solen!  

Se KÆMPE udvalg af lufttelt her

Lufttelt på tilbud

Det sker ikke så tit at de gode modeller af lufttelt kommer på tilbud, og vil man gerne have en god tur bør man investere i et middel eller lufttelt fra Outwell og lign. Lad vær med at fald for de billige lufttelte i byggemarkederne og discount butikkerne, men hold dig til det kendte. Her under har vores prisscanner fundet de mest relevante lufttelte på tilbud.  

No posts found!

Største udvalg af lufttelte fra Outwell

No posts found!