Tilbud på sovepose

Tilbud på sovepose

marts 29, 2021 2 Af Mads S

Skal du sove i det fri, telt, campingvogn eller bare en sleepover, så er en sovepose et must. Mange nøjes med de billige soveposer fra discount kæderne, men er det nu også den bedste løsning? 

Vælg den bedste sovepose på tilbud

Der findes rigtig mange typer af sove poser og det er vigtigt du netop finder den, som passer bedst til dig.  På siden her kan du hurtigt og nemt få dig et overblink over de bedste soveposer på tilbud. Vi har samlet de bedste soveposer fra de bedste online butikker til den bedste pris. 

Når du skal købe en god sovepose, skal du gøre det klart hvad formålet er. Skal du sove under åben himmel, så er en med dun eksempelvis ikke den bedste løsning, da den ikke tåler vand. På den anden side skal du sove i telt og er en frossenpind, ja så er en sovepose med dun den bedste løsning! . 

Indeholder reklame

Quick guide til valg af den bedste sovepose på tilbud

Sove indenfor i sovepose

Skal du sove indenfor kan du nøjes med en let 3 sæson sovepose og evt. bare en som kan bruges som tæppe / quilt. 

Skal du sove i telt med en sovepose

At købe den rigtige sovepose til telt turen kommer helt an på hvordan vejret er og ikke mindst hvilken årstid du skal sove i telt. De flest sommernætter kan man komme langt med en almindelig 3 sæson sovepose, men vil man have mere komfort og isolering fra den kolde jord bør man enten købe en god feltseng eller en sovepose med god isoleringsevne. Er man en frossenpind bør man kigge efter en dummy/ mumie sovepose, som ikke efter lader meget plads til kold luft og generelt sidder godt tæt på korpus! Skal man have ekstra varme, så find en sovepose med dun! Bemærk at dun ikke tørre vildt godt hvis der chance for man kan blive våd.  Er der chance for at blive våd eller fugtig så køb en sovepose med syntetisk fyld.  

Skal du sove udenfor i det fri

Skal du sove i det fri, skal du købe en sovepose, som kan klare lidt fugt, og samtidig holder dig tør og varm. Her kan det anbefales at  købe en såkaldt mummy sovepose som kan holde dig varm fra vinden og jorden. Husk at ikke sovepose alene kan gøre det , men et godt liggeunderlag er vigtig! Læs mere om liggeunderlag og find dem til de bedste priser her

Find den bedste sovepose på tilbud

Her under finder du et stort udvalg af de bedste soveposer på tilbud fra de bedste butikker!