De bedste Klymit liggeunderlag

De bedste Klymit liggeunderlag

februar 20, 2021 6 Af Mads S

Klymit liggeunderlag

Klymit er et innovativ firma, der udfordrer traditionelle tilgange til opfattelse og fabrikation af udendørs varer. Klymit blev udtænkt under tanken om, at oplevelsen af udendørsentusiaster kan forbedres med nye teknologier og en anden tilgang, der giver kvantificerbart komfortable produkter.

Klymit nulstillede benchmarks for branchen med hensyn til liggeunderlag. Brug af body mapping-teknologi og loftlommer og har ændret din komfort og dine forventninger til ydeevne. Klymits liggeunderlag er uden tvivl de letteste og mest kompakte i branchen og fanger varmen fra din sovepose under dig for første gang. Disse liggeunderlags holdbarhed og brugervenlighed er uovertruffen.

Klymit er fokuseret på én ting: at være dit bedste valg for det mest komfortable, robuste og lette campingudstyr til rådighed. Klymit er komfortinnovatorer.

Indeholder reklame

Klymit Insulated Static V liggeunderlag tilbud

Klymit Insulated Static V Recon

Liggeunderlag fremstillet med Klymalite ™ loftet syntetisk isoleringsspecifikation i en militærklar farve. Tag kulden med den originale Isolerede Static V ™ – udstyret til taktisk anvendelse. Klymalite ™ forhøjet syntetisk isolering giver ekstraordinær varme uden støjende som fra andre isolerede liggeunderlag. V-kamre og dynamiske sideskinner begrænser også luftens bevægelse og hjælper varmen med at holde sig tættere på toppen af liggeunderlaget – hvilket betyder tættere på dig.

Body Mapping Technology:

Klymit patenterede V-formede design leverer støtte og komfort, uanset hvordan du sover – på din side, mave eller ryg.

Klymalite ™ syntetisk Isolering:

Let, komprimerbar og holdbar, avanceret syntetisk isolering i kamrene bremser luftoverførslen mellem den øverste og nederste halvdel af liggeunderlaget for forbedret termisk ydeevne.

Sideskinner:

Integreret i mønster og konstruktion giver dig en sikker, behagelig søvn ved at centrere dig på liggeunderlaget og hæmme luftbevægelsen, mens du kaster og drejer.

Dyb svejsemønster:

I modsætning til traditionelle liggeunderlag, der flader posens fyld, skaber disse svejsninger ekspansionszoner, der gør det muligt for din  at løfte helt under dig for forbedret termisk komfort.

Drejeventil:

Sikker og enkel, det tillader inflation i så få som 10 vejrtrækninger og åbner bredt for hurtig, fuldstændig deflation. Patch Kit inkluderet til nødreparationer

klymit insulated static v2

BEDSTE BUDGETVENLIGE LIGGEUNDERLAG 

 VÆGT: 16,6 oz. R-VÆRDI: 1.3

FORDELE: Meget overkommelig, lidt bredere og mere holdbar end almindelige liggeunderlag

Ulemper: Lav R-værdi – kun sommerbrug (isoleret version tilgængelig), kan komme ud, når du skifter rundt, ventildesign ikke så godt som nogle liggeunderlag (langsommere deflation), tungere / større end UberLite

BUNDELINE: Klymit Static V og Static V2 er en af de bedste budget venlige liggeunderlag på markedet. Den er bygget med tykkere materialer end de fleste lette liggeunderlag og er også lidt bredere end standard liggeunderlag .De V-formede luftrør på dette liggeunderlag komfortable, men de store mellemrum mellem luftkamrene betyder, at du kan komme ud, mens du skifter rundt. Den største ulempe med Static V & V2 er deres lave R-værdi, hvilket gør dem bedst kun til sommerture. Når det er sagt, fremstiller Klymit adskillige variationer af dette liggeunderlag i isolerede versioner, herunder Insulated Static V, Insulated Static V Lite og Insulated V Ultralite SL.

klymit insulated static v luxe sl

Specifikationer:

VÆGT 1 kg.  

Komfort:

Dette er en af de største liggeunderlag, vi nogensinde har sovet på. Sammenlignet med et standard liggeunderlag er den 7 tommer bredere og 6 tommer længere. Vi elsker især bredden, som lader os sove med armene ved vores sider, uden at de falder af puden (de hævede, 4,5 tommer brede sideskinner hjælper). Afvejning: vægt og optagelse af ekstra plads (Static V Luxe kan være stort i et almindeligt telt).

Varme:

Denne pudes syntetiske fyld giver den en R-værdi på 6,5. Vores tester sov varmt på våde fyrrenåle en kold vinter nat.

Pakkeevne:

Der er selvfølgelig en pakkestraf for sådan et stort liggeunderlag. Static V Luxe komprimerer til størrelsen på en stor vandmelon, den største i testen. Med manuel luftfyldning var vi nødt til at stoppe og hvile i løbet af de 10 minutters forsøg på at puste den op. 

Stor produkt oversigt over Klymit liggeunderlag

Her finder du en samling af produkterne fra Klymit.