Bedste telt til 8 personer

Bedste telt til 8 personer

januar 14, 2022 1 Af Mads S

Stort udvalg af telte - Teltguide 8 personers telt

Er du en stor familie eller bare har brug for plads, så nyd din teltferie med et stort familietelt til 8 personer

Indholdsfortegnelse

5-8 personers telte

Hos Telttesten.dk har vi samlet et stort udvalg af alle de populære og gode telte, som du kan have brug for når der skal købes nyt  telt til 5 – 8 personer. Et stabilt 5-8 personers telt er et lækkert alternativ som en overnatningsmulighed, når man ønsker at sove ude i den skønne natur. Det nye store telt kan kort beskrives, som din smarte getaway udendørsbolig, som kan foldes sammen og tages med ud i det danske land eller med til udlandet på nye eventyr! Det gode ved et telt er at det består af et skelet i form af glasfiberstænger, som bliver overtrukket med en dug. Det gør at teltet er nemt at fragte med rundt og er perfekt til dig, som ikke vil være bundet til en campingvogn. Ferie i et telt giver dig muligheden for at rejse rundt i det fri, og slå lejr lige dér, hvor du føler for det og er tilladt. Er du flere som skal afsted, så giv dig selv den luksus og køb et telt hvor der er plads! Et stort rummeligt telt er perfekt til campingture, glamping, våde festivaler eller andre begivenheder.

Artiklen indeholder reklame links

God prisguide over telte

For lethedens skyld har vi samlet et stort udvalg ind efter de mest populære, bedst til prisen og et hav af forskellige modeller hvor du kan finde plads til 5 – 8 personer. Er i flere der skal afsted sammen kan der spares teltpladser ved at rykke sammen i et stor rejsevenligt kollektiv! Her på siden finder du telte fra 5 personer, men vi har også prisguides over telte til 3 personer, 4 personer  og 6 personer. Vores prisrobot har scannet de bedste hjemmesider og samlet kun de bedste telte til de bedste priser. På den måde viser vi kun de telt hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du trygt købe et produkt fra prisrobottens udvalgte webshops, hvor du finder mærker såsom Mil-Tec, Nordisk, MSR, Asivik, Outwell, Grand Canyon Savotta og Tentipi. 

Billig telt til 8 personer til under 3500kr

Her har vi fundet de billigste og bedste telte til 8 personer, som koster under 3500kr. Prisrobotten scanner de store websshops for at finde de bedste telte til den billigste pris. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte vare. 

Store 5 - 8 personers telte

Er man afsted som familie eller en gruppe venner eller veninder, som skal på hyggetur i det fri, og man har mulighed for transport i bil, kan man med fordel investere i et større telt end der er planlagt personer til.  Er man 4 personer afsted kan det være perfekt med et 5 eller 6 personers telt, så der er plads til indendørs aktiviteter hvis vejret driller. 

Er man afsted som familie er det rigtig dejligt med ekstra plads. Har man små børn med på camping eller telttur, er det rart at man kan putte børnene i et telt rum hvor de voksne kan sidde og spille kort med lys tændt i et andet. Der kan det anbefales at købe et telt med flere kabiner. Flere af de store telte har så meget plads at man nemt kan have et klapbord med campingstole til at stå i tørvejr. 

Find familietelt, tipi telt eller tunneltelt til 8 personer her

Der findes mange gode telte og flere i anerkedt god kvalitet. Især telte fra Danske Outwell kommer med kvalitet af både telte med stænger og rigtig lækre lufttelte. Tentipi er også et godt anerkendt mærke med deres tipi / lavvu telte. Flere telte er lavet af bomuld, som sikre et behageligt indeklima og nogle er beklædt med bomuld sammen med polyester, som også gør indeklimaet mere behageligt i varmt og fugtigt vejr. De fleste telte er lavet af polyester, hvor det er vandsøjletrykket som afgør hvor vandtæt teltet er. Er teltdugen godt spændt ud så minimere du risikoen for et vådt telt.