Bedste telt til 2 personer

Bedste telt til 2 personer

juni 29, 2022 0 Af Mads S

Find det bedste 2 personers telt

Her på siden finder du en oversigt over 2 personers telte. Skal du på vandretur, backpacking, camping, kanotur eller til festival, så er det en god ide at have et god dejligt telt med. 

Indholdsfortegnelse

Siden indeholder reklame

Se det største udvalg af telte til 2 personer

Her hos telttesten har vi scannet alle de største og billigste webshops, for at finde det bedste udvalg af telte til 2 personer. Der er telte i alle prisklasser. Så om du skal på festival, vandre, backpacker eller bestige bjerge, så kan du finde et godt telt til rejsen her. 

Bedste telt til festival

Skal du på festival, så er et telt vigtigt. Teltet skal kunne holde dig tør, og sikre dig en god søvn og plads til ophold, hvis vejret driller, eller du måske har besøg i teltet. Skal du købe et festival telt, bør du vurdere dit budget og om det er et telt du vil beholde efter festivalen. Det er selvfølgelig bedst at man genbruger sit telt, både for miljøet og ikke mindst din pengepung. Skal du til Roskilde festival, Skive Festival, Alive Festival, Tinderbox, Skanderborg festival. Smukfest, Nibe festival, så kan du ikke komme uden om at investere i et festival telt. 

Hvor stort skal teltet være?

Når der står at teltet er til 2 personer, så er det udefra at der kun kan være 2 enkeltmands liggeunderlag i teltet. Altså der er kun plads til 2 personer. Har du brug for mere plads, til oppakning, tasker, mad, drikke, campingblus og hvad man ellers kan mangle bør  du kigge efter et større telt til eksempelvis 3 personer. Der findes også telte til 2 personer hvor der er et lille rum eller plads til dine tasker. Skal man på festival kan det være rart at have plads til alle sine ting, madvare, drikkevare.

Hvor højt skal vandsøjletryk være på mit telt?

Heldigvis bliver de fleste festivaller holdt om sommeren, hvor der er varmt og tørt, men det tager kun 1 regnbye før man kan blive våd og kold, også slutter festen. Skal du på festival og mangler et godt festival telt, bør du kigge på festivaltelte, som har et vandsøjletryk på mindst over 1000mm og der er ikke nogen garanti for at forblive tør. Man kan også nemt blive fristet af de billige 2 personers telte i de billige byggemarkeder og supermarkeder, men deres vandsøjletryk er ofte ikke over 600mm. Skal du være sikker på at forblive nogen lunde tør, bør du kigge efter et telt, som har et vandsøjletryk over 1500mm og gerne højere. 

TIP til tørt telt:

Det er vigtigt at teltet er opsat korrekt. Teltet skal være helt spændt ud, så alt vandet vil løbe af og ikke samle sig i teltdugen. Lad være med at skubbe bagage og lign op mod teltdugen. Faktisk, så bør man slet ikke røre ved teltsugen og især ikke hvis den er våd. Hvis du eller noget røre ved teltdugen, skaber dette en bro som vandet løber igennem. 

Find det bedste festival telt her