Bedste telt til 6 personer

Bedste telt til 6 personer

juli 21, 2020 3 Af Mads S

6 personers telt - Vælg det rigtige telt

Se et udvalg af de bedste telte til 6 personer

Godt eller billigt telt til 6 personer? Læs her om hvilket telt passer til din familie. Læs vores anbefalinger og gå direkte til butikken. 

Er til til camping eller måske bare en tur i den danske natur, men ikke har mulighed for at anvende en campingvogn? 

Indeholder reklame

Telt billigere end campingvogn?

billig campingvogn
Grand_Canyon_Helena_5_03

Det er klart at bo i telt og købe et telt er billigere end at eksempel købe en campingvogn, men er komforten så meget bedre?

Måske sengene er mere stationære i en campingvogn og mere behagelige end et skum liggeunderlag, men faktisk kan man også købe gode senge til netop telt turen. 

Man kan også få mange gode ligge underlag, som er ret så behagelige at ligge på og fylder minimalt. Er man dog ikke til de jordnære madrasser i teltet kan man også få sammenklappelige senge. 

Indholdsfortegnelse

Giv os et like og modtag de bedste TIPS og TILBUD - Ingen spam!

Se flere tilbud og gode priser på telte til 6 personer længere nede på siden

5 bedste 6 personers telte til camping og ferie

Her finder du de bedste 5 udvalgte 6 personers telte til camping

Outwell Starhill lufttelt 6 personers

Coleman Octagon BlackOut telt til op 8 personer

Telt, glamping eller camping?

Et nyt fænomen er kommet til danmark nemlig glamping, som er en mix af de 2 verdner fra teltturen og det at have en campingvogn. Ideen med glamping er dog det hele lige bliver et hak mere luksuriøst. 

Glamping er en sammensætning af det bedste fra 2 verdner. Man har mixet de luksuøse forhold med det primitive ved at bo i telt. Faktisk koster de store telte ikke så meget i dag og man kan købe et billigt telt til 6 personer for under 3000kr. Man kan i dag også købe sammenklappeligt køkken, senge til camping til både enkelt personer eller en dobbeltseng til teltet hvis man ønsker dette. 

Gode bud på en feltseng

Billig feltseng
Robens - Outpost Feltseng FRA 935,-
Feltseng bedst til telt clamping camping
Therm-A-Rest - UltraLite Feltseng KUN 1777,-
lav feltseng
Robens Settler Bed KUN 789,-

6 personers telt med 3 kabiner

Der findes mange forskellige slags telte til 6 personer. Nogle er delt op i flere kabiner og andre minder mest om en tippi og man sover i et stort fællesrum. Er man mere til det opdelte kan man købe et telt med hele 3 eller 4 kabiner. Så der mulighed for at have separate soverum hvor der er god plads til at stille sin udendørs luksus seng op, samt et fællesrum hvor man lige kan have sit bord og stole til en indendørs aftensmad i læ for vind og vejr. Nogle telte har enda strøm indtag så man kan føre strøm ind sikkert og nemt. Så kan man tilkoble sin mikroovn, elkedel og lys i teltet.

Er man på telt tur i det fri og der ikke lige er et toilet i nærheden kan man endda købe et såkalt tranportabelt toilet og så kan man lige sætte et læ hegn omkring for privatlivets skyld. 

Find de t bedste elte til 6 personer og familieferie

Det kan være svært at gennemskue alle de forskellige telte, og hvad skal man vælge? Her i afsnittet har vi fundet nogle af de bedste telte i forskellige pris kategorier, så alle kan være med. Nyd komforten ved Coleman Blackout systemet eller det behagelige klima ved et Robsens bomuldstelt klondike. Skal det være nemt så har Outwell nogle lækre lufttelte, som er hurtige og nemme at sætte op. 

Find dit næste telt til eventyr her

Se det store udvalg af telte her
Dansk shop

Vores anbefalet

6 personers telt - Helena Grand Canyon

Helena Grand Canyon er det super lækkert 6 personers telt. Teltet er et perfekt tunnel-telt til hele familien eller en gruppe venner. Teltet rummer rigtig god plads og kommer med to seperate sovepladser – begge kabiner kan rumme plads til 3 personer plus god plads til dit medbragte udstyr. Helena 6-personers telt fra Grand Canyon er udstyret med en stor vestibule over 2 meter, som giver rigtig god plads til, at familien kan sidde sammen til aftensmad indedørs. Teltet er udstyret med et myggenet, som beskytter mod insekter og sikre en god ventilation.

TELT SPECIFIKATIONER

 • Type: 6-personers telt
 • Størrelse: 505 x 350 x 205 cm
 • Vægt: 18 kg
 • Størrelse, indertelt: 210 x 180 x 195 cm
 • Pakstørrelse: 74 x 29 cm

Vandsøjletryk:

 • Oversejl: 3000 mm
 • Bund: 4000 mm
6 personers telt Grand canyon
Helena Grand Canyon KUN 3958,-

8-personers telt - Grand Canyon - Black Falls

Black Falls 8-personers telt fra Grand Canyon er et traditionelt tippi-telt i  moderne materialer, som gør det let i vægt og nemt at transportere. Teltet er også super nemt at sætte op, hvor du blot skal sætte midter stolpen fast til jorden. Black Falls 8-personers telt fra Grand Canyon er udstyret med gode sovepladser op til 8 personer. ET perfekt telt til den store familie som er på budget ferie et par gange om året. Teltet kan med fordel anvendes blot som et simpelt shelter til vennerne. Teltets seperate gulv beskytter mod skidt og jord, og dette kan sagtens blive efterladt derhjemme, hvis der ikke er brug for det. Black Falls 8-personers telt fra Grand Canyon kommer med myggenet plus store udluftningshætter indsatser, som giver dejlig ventilation og godt inde klima. Dette telt er opgivet til 8 personer, så er man 6 personer er der masser af plads til udstyr og lækkert inventar!

TELT SPECIFIKATIONER

 • Type: 8-personers telt
 • Størrelse: 500 x 500 x 300 cm
 • Vægt: 9 kg
 • Pakstørrelse: 73 x 22 cm
 •  
 • Vandsøjletryk:
 • Oversejl: 3000 mm
 • Bund: 4000 mm
stort telt 6 - 8 personer telt
Grand Canyon - Black Falls 8-personers telt KUN 1643,-

6 personers telt - Outwell Montana 6P telt

Outwell Montana 6P familietelt fra Outwell er et klassisk familie telt med sovepladser til seks personer. Teltet rummer hele to Ambassador-sovekabiner som er pakket med innovation. Teltet fra Outwell har et stort opholdsrum til afslapning og spisning. Teltstængerne er lavet ud fra stålstænger i Outwell Power Stability System som sikrer stabilitet, god ståhøjde, stejle vægge og god udnyttelse af pladsen. Der er god plads i det store opholdsrum, og den praktisk lukkede sidetilbygning beskytter både indgangen til teltet og giver samtidig  ekstra plads. Teltet har mange  store vinduer, overdækket sidedør, plus en ekstra sidedør og masser af mulighed for ventilation. Det lækre familie villatelt er ideelt til familien, vennerne eller lystfiskeren der elsker at campere på campingpladser eller i det fri.
 
Der er monteret netlommer i inderteltene som sikrer, at mindre genstande kan opbevares sikkert og er nemt tilgængelige. Fronten på det 6 personers familieteltet fra Outwell kan åbnes helt op, hvilket giver god mulighed for verandaopsætning. De store tonede vinduer kommer med lynlåsgardiner, som beskytter privatlivet. Rear Ventilation System og ventilationsåbninger med renghætter under frontsolsejlet giver rigtig god luftcirkulation i Outwell Vermont teltet uden vandet kan komme ind. Ventilationen  skaber  en god og behagelig atmosfære i teltet. Bayland 6P teltet har integreret HookTrack System til alsidig ophæng af genstande som lamper eller hvad man nu lige skal have op at hænge. HookTrack systemet kan holde op til 1,5 kg.

TELT SPECIFIKATIONER

 • Oversejl: Outtex® 6000 Pro, 100% polyester
 • Indertelt: Åndbar, 100% polyester
 • Materiale på bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
 • Stænger: Stålstænger 19 mm, Duratec glasfiber 11 mm
 • Størrelse, telt (Pakket): 93 x 41 x 41 cm
 • Størrelse, stænger (Pakket): 74 x 17 x 18 cm
 • Vægt, telt: 22,5 kg
 • Vægt, stænger: 14,0 kg

Vandsøjletryk

 • 6000
Outwell 6 personers telt - bedste telte
Outwell Montana 6P telt til 6 personer