Bedste campinglampe til din ferie

Bedste campinglampe til din ferie

februar 13, 2022 1 Af Mads S

Find god lampe til camping - Bedst i test

Find den rigtige lampe til camping her på siden. Vi har fundet de bedste og fedeste camping lamper til de bedste priser. Se vores store guide over campinglamper.

kan indeholde reklame

Indholdsfortegnelse

Hold dig kørende i naturen med en campinglampe

Hvis man sover i telt eller bare køre low tech stilen, så er en campinglampe en god ide. Man kan spare rigtig mange penge ved at vælge de pladser på campingpladsen, som ikke har strøm. Noget helt andet så er strøm på de danske og udenlandske campingpladser rigtig dyre, så der er en del at spare hvis man medbringer sit eget strøm og lys. Eksempelvis kan man komme langt med en Goal Zero powerbank eller et solpanel til USB. Køber man gode genopladelige campinglamer, så kan disse køre i timevis uden problemer. Skal det være rigtig godt, så har man et solpanel, som man kan smække op om dagen og lade sine powerbanks, campinglamper, pandelamer og mobil op med. Xtorm og Goal Zero laver nogle fede powerbanks, hvor det er muligt at lade dem direkte op i solen eller via solpanel. Dette giver dig en større frihed og reducere dine omkostninger til strøm. Der anbefales at du køber en med mindst 10000mAh eller mere hvis du skal kunne holde nok bål på din mobil og lamper i en uges ferie.

Campinglamper med LED

Hvis du gerne vil vælge en campingplads med strøm, så kan der være gode penge at spare ved at købe en LED campinglampe til dit telt. Ikke nok med LED er billig i drift, så lyser de længe og kraftigt. Nogle modeller kan man endda regulere lysstyrken, så du kan have en god aften eller nat belysning hvis man skal ud af teltet eller campingvognen. Du kan finde rigtig gode campinglamper fra LEDLENSER, GOAL ZERO,KNOG, LOME, TRESPASS og BO-CAMP. Vores robotscanner har fundet de bedste campinglamper til de bedste priser. 

Campinglampe fra LEDLENSER

Søger du en god campinglampe bør du måske kigge på LEDLENSER, som ikke bare laver nogle af verdens bedste pandelamper, men også super fede LED lanterner. Disse er perfekt til outdoor livet og teltturen, da de holder strøm længe og er lavet i en god kvalitet. Flere af dem fungere også som en powerbank, så du både kan lade mobil op og have lys i teltet på sammetid. De kan holde strøm fra 4 – 70 timer alt efter hvilken lysstyrke du ønsker og flere modeller kommer med magnet eller krog til at hænge lampen op i.

Goal Zero Lighthouse Mini Core

Den perfekte campinglampe og powerbank i EN!
Bedst i test

Campinglampe fra GOAL ZERO

Goal Zero har lavet en budget venlig campinglampe, der kan foldes sammen

Denne sammenklappelige Goal Zero Crush light lanterne er en smart løsning til at få lys hurtigt og nemt. Som navnet antyder, kan det knusende lys fra Target Zero “splintres” sammen og optager minimalt med plads. Campinglampen er på 60 lumen og har en levetid på op til 35 timer. Hvis du foretrækker at skabe en hyggelig atmosfære på din campingferie, kan du bruge stearinlystilstanden til at skabe en hyggelig atmosfære. Denne model er solcelledrevet, så sæt den bare i solen for at genoplade batteriet. Kan også oplades via USB (kabel medfølger).

Specifikation

Goal Zero Crush Light 

Campinglys/Solarlys

Oplad via solpanel eller USB

Lanterne med 4 indstillinger

USB-stik (indgang) 5V, op til 0,5A (maks. 2,5W)

Kapacitet: 1,85Wh (3,7V, 500mAh)

Batteritype: Lithium Polymer

Vægt: 91 gram

Mål: 125 x 125 x 100 mm.

3 lystilstande: høj, medium, lav intensitet og flimrende lystilstand

Køretid: Op til 35 timer afhængig af lysstyrke.

No posts found!

Bedst i test campinglampe

Skal du have en af de bedste og det vi kalder en rigtig TESTVINDER, så kig på Goal Zero Lighthouse Mini Core, som er en af markeds bedste camping lanterner, der kan anvenden til de fleste ture, camps, hygge i hulen, legehuset, campingturen, hiking, teltturen og meget mere! Den her lille bandit kan holde dig og din mobil kørende! Den kan stort set placeres over alt, da den er født med krog, fødder og magnet! 

Se mere til den fedeste campinglampe her 

Goal Zero skabte denne genopladelige lanterne med 210 lumen og en indbygget USB-port, der lader dig oplade små USB-enheder. Med mulighed for at justere lysstyrke og retning holder lysets batteri op til 500 timer. Foldbare ben er tilgængelige for maksimal lysspredning. Med indbyggede kroge og magneter får du en række forskellige monteringsmuligheder.

Goal Zero Lighthouse Mini Core

Den perfekte campinglampe og powerbank i EN!
Bedst i test

Specifikation

Goal Zero Lighthouse Mini Core

Campinglampe med USB-oplader

210 lumen med LED lys

USB-stik (output) 5V, op til 1A (max. 5W)

USB-stik (indgang) 5V, op til 1A (max. 5W)

Batteritype: Li-NMC, 18650 fra LG chem/Samsung

Kapacitet: 11,1Wh (3,7V, 3000mAh)

Levetid: Kan genoplades mindst 300 gange

System: Indbygget opladning og lav batteribeskyttelse

Vægt: 226,8 gram

Dimensioner: 73,8 mm i diameter, 105,5 mm i højden.

Køretid: 400-500 timer ved lav intensitet, 4-7 timer ved høj intensitet

10 gode lamper til camping

Goal Zero Yeti 200x

Skal du have nok strøm til hele kanoturen med vennerne eller bare sikre at din teenage-datter ikke løber tør for strøm på mobilen eller Ipad på campingpladsen, så bør du kigge på den her powerbank fra Goal Zero ved navnet Yeti 200x! Så kan du holde gang i dine LED lamper, mobil og bærbar ugen ud! 

I betragtning af dens kapacitet er Yeti 200X Goal Zeros powerbank med det mest kompakte design. Denne model byder på 187 watt og den nyeste hurtigopladningsteknologi. Uanset om du er på forretningsrejse i et par dage eller en hel uge, er denne powerbank perfekt til at holde din telefon og laptop tændt. Designet er designet til at gøre denne kraftstation kompakt og ultra-bærbar, så du kan tage den med overalt. Yeti 200X er en af de letteste i denne kategori. Denne model er udstyret med den nyeste opladningsteknologi, herunder en højhastigheds-strømport, som kan oplade USB-C bærbare computere, tablets, kameraer og mobiltelefoner på en brøkdel af tiden. Yeti 200X er kompatibel med solpaneler fra Target Zero, så du kan oplade den med solens stråler, når du ikke har mulighed for at sætte den i en stikkontakt i dit hjem.