De bedste Vandrestøvler i topkvalitet til dame og herre

De bedste Vandrestøvler i topkvalitet til dame og herre

januar 26, 2022 1 Af Mads S

Alt om vandrestøvler - Storguide 2023

Vandrestøvler er din bedste ven, når man skal bevæge sig sikkert rundt ude i naturen. Her kan du finde information, priser og finde gode tilbud på vandrestøvler til dame og til herre. Her kan du finde svar på hvilke vandrestøvler du bør kigge på og forskellen mellem Gore-TEX og læder støvler.

Siden indeholder reklame

Indholdsfortegnelse

Find de bedste vandrestøvler til dame og herre

Det er alfa omega at du anvender det rigtige fodtøj og kan være altafgørende, for succes når du skal ud og vandre ud i naturen. Af den grund alene bør du ikke bare springe til de mest lokkende tilbud, som kan virke lokkende. Der kan være mange penge at spare hvis du køber det rigtige fodtøj fra start end at blive fristet af de billige på tilbud. Vigtigst af alt er at man ikke må gå på kompromis med sit fodtøj og dertil sine nye vandrestøvler. Køber man de forkerte eller for billig kan man ende op med en afbrudt vandretur eller værre en skade, hvis den ikke støtter de rigtige steder. Det gode er at vi her på siden har sat vores prisrobot til at scanne efter de gode produkter til de bedste priser. Hos os kan du finde gode vandre støvler til dame eller herre fra tyske Hanwag, ECCO, Salomon vandrestøvler og 5.11. Så kan du ubekymret vælge i mellem disse højkvalitets vandrestøvler, som ville kunne holde til mange kilometer og ikke mindst i mange år hvis man passer på dem. Køber du vandre støvler fra Hanwag er du sikker på holdbarheden er iorden og du kan have gode støvler i over 10år før du bør skifte. 

Vandretøvler dame og herre

Hvilket formål har vandrestøvler?

Helt simpelt er har en vandrestøvle en specifik opgave, som er at beskytte dine fødder og ankler, når du er på tur. Dens formål er at sikre dig i et fast greb på underlaget og undgå skader, som at vride om hvis du går på ujævnt terræn. Når du er ude og vandre går du en masse skridt og har dem ofte på i flere timer af gangen. Dette betyder også at dine vandrestøvler er noget at det vigtigste, når det kommer til udstyr til vandreturen. Støvlen giver både støtte, isolere eller er måske vandtæt, som skåner dine fødder og du får det mest optimale ud af dine vandreture. Når du vælger vandrestøvler er det vigtigt ar du prioritere sikkerhed, komfort og støtte. Ved at anvende gode vandrestøvler sikre du din fod på en lang gåtur, mod trælse skader. Det gode ved at anvende vandrestøvler eller vandresko, hvis du bare nyder at gå en tur, så er de ofte behagelige at have på og du kan anvende dem i stort alt slags vejr. 

Hvordan ved jeg om min vandrestøvle passer?

Det kan være svært at vide hvilket størrelse man skal bruge og det er svært at prøve et par støvler når man bestiller online. Et godt sted at starte er at tænke over, det kan være rart at der er plads nede i støvlen til en godt uldsok. En tommelfingerregel er at man kan have en god fingers bredde nede ved hælen, når man presser sin fod helt op mod snuden. Nogle gange skal man 1 eller 2 numre op i størrelse. De fleste hjemmesider, som sælger vandrestøvler har størrelsesguides, men dette kan stadig gøre det svært. 

2 TIPs når du bestiller vandrestøvler online: 

  1. Er du i tvivl ang gående din størrelse, og web-butikken er specialister i vandreudstyr, så ring til deres kundeservice og hør dem ad. 
  2. De fleste online butikker har fragtfri når du bestiller for 500kr eller mere, hvilket de fleste gode vandrestøvler koster mere end. Du kan vælge at bestille 2 par og så sende det par retur, som du ikke kan passe. Retur fragten er ofte et meget lille beløb, kontra hvis du skulle starte bilen og bruge tid på at køre retur med dine støvler. 

Fordele ved at anvende vandrestøvler

  1. De beskytter dine fødder mod vridskader og minimere risikoen for skrid eller fald.
  2. De er robuste og kan holde til mere slid, da de ofte bliver brugt i ujævnt og fugtige miljøer. 
  3. De fleste vandrestøvler er åndbare og nogle er vandtætte. 

Ulemper ved at anvende vandrestøvler

  1. Vandrestøvler er ofte bygget robust og det gør de er kraftigt bygget: Det betyder nogle vil føle dem klodset eller de måske ikke er så pæne som almindelig sko. 
Hanwag - Tatra II Wide GORE-TEX Vandrestøvler

Find vandrestøvler i høj kvalitet

Hvis du kigger på vandrestøvler i mærker som Hanwag, Salomon, Ecco, Columbia og Haglöfs, så finder du støvler af meget høj kvalitet. De laver solide vandrestøvler både til dame og herre. Vandrestøvler som er fremstillet i læder, er ekstremt holdbare og går ikke så nemt i stykker, som vandrestøvler der er lavet af stof, plastik. Det gode ved læder er at det er et dejligt materiale, der med den rigtige behandling fungere som vandtæt og fleksible og yderst slidstærkt. 

Alt efter hvilken opgave dine vandrestøvler skal løse bør du kigge om du har behov for støvler i læder eller med gore-tex. 

Hvorfor købe vandrestøvler med Gore-Tex?

Hvis du finder et produkt med mærket Gore-Tex er dette et kvalitetsstempel, på det er et vandbart og åndbart produkt. Gore-Tex er betegnelsen for den membran, som holder vandet ude og stadigvæk tillader at dine fødder kan ånde. Selve Gore-Tex membreanen er på ydersiden opbygget af små pore, som er 20.000 gange mindre end en vanddråbe. Indersiden er membranens 700 gange større end et fordampningsmolekyle, som betyder at de holder dine fødder tørre og leder fugt, sved væk fra dine fødder. Kigger man på de bedre Gore-Tex  støvler kommer man forbi de gode Salomon vandrestøvler, som indeholder Gore-Tex membran. 

Bedste vandrestøvler til dame - Se priser

TOP bedste Vandrestøvler fra Hanwag - Dame og herre

De bedste vandrestøvler man kan købe

Læder støvler med Gore-Tex Skal man have fat i toppen af poppen, så bør man kigge efter vandrestøvler fra mærker som Hanwag. Skal du have de bedste vandrestøvler så kig gerne på deres læder/skinstøvler, som både er lavet af læder, men også har en Gore-Tex ligende membran. Da de er fremstillet af læder, vil de kunne holde til mange års slid, kontra nylon støvler, hvor Gore-Tex membranen ret hurtigt vil blive utæt. Sker det at membranen punktere, så vil du stadig have den vandtætte egenskab da læder vil holde vandet ude. Det er dog vigtigt at dine læder vandrestøvler ikke tørre ud og du skal vedligeholde dem med bivoks. Plejer du dine vandrestøvler, så vil du have dem i mange år! 

Tilbud på vandrestøvler

Tilbudsrobotten har scannet de bedste hjemmesider med de bedste vandrestøvler. Siden opdateres løbende. Find tilbud på vandrestøvler fra Salomon, Columbia, Merrell og Trespass!