Pandelampe til camping, fritid og sport

Pandelampe til camping, fritid og sport

december 30, 2021 1 Af Mads S

Pandelampe guide - Alt om pandelamper

Forlæng sæsonen med en pandelampe. Vores guide og prisrobot har gjort det nemt for dig at finde den rigtige pandelampe til den bedste pris. Længere nede kommer der information om pandelamper fra Petzl, Ledlenser og Subrabeam. Se prisoversigten længere nede i artiklen. 

Indholdsfortegnelse

Side her kan indeholde reklame links

Pandelampe til teltturen eller outdoor-livet

Læs om pandelampe til camping og udelivet

De sidste par år er camping i telt blevet meget populær, da men ikke binder sig til en campingvogn og er generelt mere fri i sine omgivelser. De fleste kan sikkert huske teltturene som barn med lommelygte om natten for at finde tandbørste eller toiletbesøg. En almindelig lommelygte kan også bruges, men det er da langt lettere at have begge hænder fri, når man skal bære toiletsagerne på til servicebygningerne eller hvis naturen kalder mig om natten. I mange telt findes der heller ikke muligheder for at hænge en lampe op hvilken kan gøre det svært at en godt lys inde i teltet. Er dette ovenstående tilfældet, så kan en pandelampe vare en god investering. En pandelampe kan også bruges til mange ting der hjemme, når man ikke er på camping. Er du hundeejer, så øger du din og din hunds sikkerhed ved at have pandelampe på i de mørke timer, når du lufter din hund. 

En pandelampe til udelivet -gåtur - mountainbike - løb eller fisketuren

Er man til aktiviteter udendørs og gerne vil forlænge sæsonen lidt, når vi kommer ind i vinterhalvåret, så kan det være en god ide at investere i en pandelampe. Det er videnskabeligt bevist at det er sundt at gå. Det er både sundt for kroppen fysisk, men også psysisk. Dog kan nogle personer føle det ubehageligt, at gå efter mørkets frembrud i den mørke vintertid. Her kan du med fordel anvende en pandelampe som lyser vejen op for dig og gør din gåtur mere behagelig. Er du mere til ekstremsport som  mountainbike, trail løb osv, så er det en fordel at have en pandelampe på, da man kan bevare fokusset der hvor det er nødvendigt. Pandelampen følger den retning dit hoved peger i, som er en kæmpe fordel når det kommer til udendørssport i de mørke timer. Slut med at begrænse træningen ind i en presset hverdag. Er du til lystfiskeri, og ikke vil lade dig begrænse af de mørke timer, så kan en pandelampe forlænge din fiskesæson. Især hvis du vil fiske efter stør, karper eller gedder om natten. Elsker du at fiske efter havørred, så er nattefiskeri også bedst om sommeren, så øg din fangst rate og tage en pandelampe med på fisketur.

Find den bedste pandelampe på tilbud

Hos telttesten.dk har vi ikke bare skrevet en masse vigtig information om pandelamper, men også gjort det nemt for dig at finde den bedste pandelampe til dit behov. Vores prisrobot scanner de mest populære og troværdige hjemmesider efter gode tilbud og bedte priser på outdoor udstyr som pandelamper. 

Hvilken type pandelampe bør jeg kigge efter

Alt efter hvad dit behov er det individuelt hvilken type pandelampe du bør investere i. Det er dog altid en god ide at købe en som han holde til fugt og støv eller vil den hurtigt går til. Vi har testet pandelamperne fra fx Harald Nyborg, men måtte hurtigt konkludere at efter kun 1 tur i det fri gav den første op og den anden pandelampe far en discountkæde måtte returneres efter kun 3 ture udenfor. Så lad dig ikke friste af at spare et par 100kr, da det kan være rigtig træls at sidde midt på vandet eller stå midt ude i skoven uden lys! Ikke for at nævne det kan være direkte farligt. 

10 bedste pandelamper fra LED Lenser

pandelampe stort udvalg bedste tilbud

Hvor mange lumen skal en pandekampe have?

Alt efter hvad hvad du skal bruge din pandelampe til så kræver det forskellige styrker af lumen. Jo højere lumen jo mere kraftig en pandelampe er det. Skal du dyrke sport så skal du over 300 lumen og er vi ude i det er livsnødvendigt at kunne se langt eller tydeligt, så skal du op omkring de 1000lumen. Vær dog opmærksom på at jo højere lumen jo kortere tid har du lys, da de store kraftige pandelamper anvender en del mere strøm end de mindre. 

Kan man få en vandtæt pandelampe?

Er man på udkig efter en god solid pandelampe, så er de fleste støv og fugt sikre, men der findes nogle få som også er vandtætte. Skal du ud og sejle eller vejret ikke har betydning for din sport vil det være en god ide at finde en som kan holde til vand, så du også kan bruge din pandelampe i regnvejr. 

Læs mere om de bedste og mest populære pandelamper her under

Pandelamper fra LEDLENSER

Her finder du en kort produktbeskrivelse af hvad pandelamper fra LEDLENSER har at tilbyde. LEDLENSER er et solidt anerkendt firma, som producere gode pandelamper. LEDLENSER er en innovativ virksomhed, som er eksperter i at producere gode produkter i en god kvalitet. Dette har gjort LEDLENSER til en ekspert-virksomhed i pandelamper og LED generelt. Deres innovative indstilling sikre dem en plads i blandt toppen når det kommer til pandelamper. Deres kompetencer er at lave gode solide pandelamper med den nyeste teknologi, hvilket giver et behageligt og solidt lys, som ikke flimre eller svigter under hårde forhold. Det er klart at denne målsætning fra LEDLENSER har gjort til en af de største og førende inden for denne branche og de er populære verden over. Deres pandelamper er bygget til dig som har et liv med action, sport eller bare skal bruge lidt ekstra på byggepladsen. Unikt for LEDLENSER er deres skarpe og fokuseret lyskegle. 

Stort udvalg af LEDLENSER pandelamper

Hos telttesten har vi samlet et godt udvalg af de mest populære pandelamper fra LEDLENSER. Du finder pandelamper med forskellige styrer og lumen. Flere af dem har forskellige lysstyrker og passer perfekt til hvis man er udendørs, løber, spejder, cykler i skoven på mountainbike eller bare har brug for lidt mere lys. Pandelamperne fra LEDLENSER har lav vægt og du vil næsten glemme du har pandelampe på. Nogle af modellerne kommer med genopladelige batterier og med vippe eller dreje funktion. 

LEDLENSER skaber pandelamper med kraftig lys.

Få mere lys i hverdagen. I vinterhalvåret er det tæt på mørkt når vi møder på job og igen når vi har fri. Forlæng din hverdag med en kraftig pandelampe fra LEDLENSER. Deres pandelamper sikre et godt og kraftigt lys. Deres enorme erfaring har skabt pandelamper af god kvalitet, som bringer et fantastisk lys! Flere af deres gode pandelamper kan justeres, så man kan justere en bred eller smal lyskegle hvis fokus skal koncentreres om et mindre område. Alt efter hvilken pandelampe du køber kan deres kraftige pandelamper holder sig køreende fra 3-4 timer til op til 40 timer. Mangler du en kraftig pandelampe, så tag et kig på de antal lumen som de forskellige pandelamper er kategoriseret med. Jo højere lumen der er angivet jo kraftigere lys yder den. Hvis man skal sammenligne så har en almindelig billygte en styrke fra 1200 til 3500 lumen.

Pandelampe fra Petzl

Petzl er Fransk og stammer helt tilbage fra 1930erne, hvor det blev grundlagt af Fernand Petzl. Petzls store posion var at klatre og udforske grotter i bland andet bjerget Dent de Crolles, som lå uden for den franske by Grenoble. Der var i denne by Fernand Petzl startede sin virksomhed med produkter som han innoverede på til klarting. Det første var klatrereb som blev lanceret i 1968. 5 år efter komPetzl med sin første pandelampe. Selve Petzl virksomheden blev først grundlagt i 1975. Den dag i dag er virksomheden stadig 100% familie ejet og de producere meget mere end kun pandelamper. De laver også klarte kabiner, bremser, rebklemmer og meget mere. 

Petzl - Fokus på sikkerhed!

I og med virksomheden skaber produkter til klarting, så er sikkerheden i højsædet. Det er kort sagt fatalt hvis udstyret fejler! Det betyder at de tester deres produkter god og grundigt igennem før det kommer på hylderne. 

Bedste pandelampe fra Petzl

Petzl laver mange forskellige pandelamper, men en af deres mest populære er fra Tacikka serien, som er et sikkert valg når det kommer til en god stabil pandelampe. Petzl har i denne serie medbragt sig den erfaring som han gjorde sig som 17årig. Ideen var at pandelampen skulle være robust, kompakt og skulle kunne bruges som e alsidig pandelampe til alt fra  klatring, camping, teltturen, viking, spejderlejer eller som lystfisker. Pandelampen er udstyret med kraftig LED som har en leve tid på mere end 10.000 timer! De kan lyse op til 90m, så udsyn sjældent bliver et problem. Pandelampen er udstyret med blink funktion hvis folk skal kunne få øje på dig eller du vil signalere nogen. Alt efter indstilling kan pandelampen holde dig kørende op til 80 timer!  Så lidt natteløb er ingen problem! Køber du en pandelampe fra Petzl Tacikka serien er du altså sikret en god kvalitet pandelampe. 

10 bedste pandelamper fra Petzl

Endnu en bestseller pandelampe fra Petzl - Petzl Tikka serien med genopladeligbatteri

En af de nyste pandelamper er Tikka serien, som er udstyret med et lækkert genopladeligt batteri. Pandelamperne er udstyret med hele 3 lyskegler samt en mobil lyskegle! Ja hvad i alt verden betyder dette? Pandelampen er udstyret med den banebrydende REACTIVE LIGHTING teknologi, hvor der er indbygget en integreret sensor i pandelampen, som selv vurdere lysstyrken efter behov! Ja det lyder lidt vildt, men også meget praktisk til udelivet, camping og vandreturen. En kæmpe fordel ved denne type pandelampe fra petzl er at batterierne ikke skal udskiftes, men kan lades op via mikro USB ladeport. Så du spare altså penge på batterier, da du kan lade pandelampen op igen og igen. Pandelampen kommer med et pandebånd, som er designet så pandelampen ikke glider af. Pandebåndet på pandelampen kan tages af og vaskes, så sved og mudder er ingen problem for denne pandelampe. Man kan sågar købe et nyt pandebånd til lampen hvis dette skulle gå i stykker.  Pandelampen er er udstyret med 3 lysstyrker og har både batteri indikator og fungere også ved lavere temperature, som ellers kan slå de fleste pandelamper ud. 

Suprabeam - Pandelampe af høj kvalitet

Er du på udkig efter en pandelampe af høj kvalitet, så bør man overveje at inviteret i en pandelampe fra Suprabeam. Suprabeam levere høj kvalitets lygter i hele verden og de er specialister i at producere lækre pandelampe det de fleste formål. På samme måde som Petzl tester Supbrabeam deres produkter igennem, så de er sikre på at det er høj kvalitet som de kan stå inde for der rammer hylderne i butikkerne. Suprabeam er også kendt for deres innovative teknologi og funktionalitet.