Therm a Rest liggeunderlag – Guide 2024

Therm a Rest liggeunderlag – Guide 2024

januar 22, 2021 3 Af Mads S

Therm a Rest prisguide

Et godt liggeunderlag er super vigtigt når det kommer til at skabe gode oplevelser med overnatning i det fri. Therm A Rest laver nogen af de bedste liggeunderlag. Læs med her og find det liggeunderlag, som passer til dig.

Therm a rest Neoair xTherm

Når dine udendørsaktiviteter kræver ekstrem isolering og en ultralet komprimeret størrelse, vender alpinister og bjergbestigere sig til NeoAir XTherm. Den uovertrufne trekantede kernematrix tilbyder de bedste forhold mellem varme og vægt i enhver luft-liggeunderlag-konstruktion. Konstruktionen giver den 6,5 cm tykke underlag med enestående stabilitet og kan prale af de fleste centimeter svejsede søm for maksimal lejrkomfort. Enheden der kan pakkes sammen, kan prale af en 6,9 R-værdi, der giver brugerne mulighed for at tage den under de mest ekstreme forhold. Fås i flere størrelser, inklusive en rummelig regelmæssig bredde, og XTherm har den højtydende WingLock-ventil, der gør det muligt for liggeunderlaget at pumpe op tre gange hurtigere takket være en større åbning og envejsinflation. Som alle Therm-a-Rest liggeunderlag er NeoAir XTherm fremstillet på markedet for at sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen. Liggeunderlaget inkluderer en åndebesparende pumpesæk, kompakt stuffsæk og feltreparationssæt. 

Indholdsfortegnelse

Indeholder reklame

6 grunde til at købe Therm a Rest Neoair xTerm liggeunderlag

Uovertruffen varme kontra vægt: Patentanmeldt, reflekterende ThermaCapture ™ -teknologi fanger strålevarme, mens Triangular Core Matrix ™ -konstruktion minimerer konvektivt varmetab – alt sammen uden problemer med vægt, vægt eller holdbarhed af dun og syntetiske fyld.

Fremragende komfort: 2,5 tommer (6,4 cm) tykkelse og forbløffet indvendig struktur giver uovertruffen stabilitet og støtte.

Ultra-kompression: Liggeunderlaget med lav masse gør madrassen ultra kompakt – så lille som en vandflaske.

WingLock ™ -ventil: Vores intuitive og pålidelige ventil maksimerer luftgennemstrømningen for lettere oppustning og hurtigere tømning. Vinger skifter til envejsinflation for at redde ånde.

Flere størrelser: Tilbyder en række størrelser, inklusive en rummelig almindelig bred, giver dig mulighed for at vælge en længde, der bedst passer til dine eventyrbehov.

Pumpesæk, stuff sæk og reparationssæt inkluderet

Therm a Rest mondoKing liggeunderlag

Er du altid på udkig efter noget større og bedre? Dit skib er ankommet med MondoKing 3D. Kort sagt, MondoKing ™ 3D er den største Therm-a-Rest® madras nogensinde. Lodrette sidevægge skaber 20% mere anvendelig søvnoverflade, så du har plads til at sove som konger. Dobbeltventiler tillader komprimer bar skum-kerne at ekspandere og puste hurtigt op, når de pakkes ud. Stuff sæk inkluderet!

4 gode grunde til at købe MondoKing Therm a Rest

Stabil komfort: 10 cm stabiliseret loft giver hjemmets komfort overalt.

Opdateret stof: Fleksibelt stretch-strik stof giver luksus åndbarhed og plys overflade.

Kæmpe søvnoverflade: Lodrette sidevægge maksimerer brugbar søvnoverflade.

Utrolig varm: Skum-kerne leverer varme hele sæsonen for at sikre en god nats hvile når som helst.

Therm a Rest lite liggeunderlag

Trail Lite kombinerer enestående komfort, værdi og pakkeevne og gør den perfekte følgesvend til dit næste backpacking- eller campingeventyr. Det udstansede premiumskum er let og pakbart, mens det stadig leverer kritisk varme i lejren. 1,5-tommer (3,8 cm) liggeunderlag kan prale af en 3,2 R-værdi for komfort i tre sæsoner. Det alsidige, selvoppustelige liggeunderlag har den højtydende WingLock-ventil, som har tre gange luftstrømningshastigheden for den klassiske ventil takket være en større åbning og envejsopblæsning. Som alle Therm-a-Rest liggeunderlag er Trail Lite fremstillet på markedet for at sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen. Puden inkluderer en kompakt sæk.

4 gode grunde til at købe dette liggeunderlag

Alsidig: Let og kompakt nok til backpacking uden at ofre den komfort, du ønsker.

Letvægts skum: Øger varmen og komprimeres stadig, når du pakker, så du kan spare plads til andet udstyr og væsentlige ting.

Nem at bruge: Skum-kerne pustes selv op og rulles op igen for nem pakning.

Kvinders version: Funktioner tilføjet varme til frossenpinde!

WingLock ™ -ventil: Vores intuitive og pålidelige ventil maksimerer luftgennemstrømningen for lettere oppustning og hurtigere tømning. Vinger skifter til envejsinflation for at undgå trætte lunger!

Stuff sæk inkluderet.

Therm a rest ZLite SOL

Altid en favorit hos den ultralette elite, Z Lite SOL udvider den yderste lette ydelse af Original Z Lite ved at tilføje vores reflekterende ThermaCapture ™ -belægning for at fange strålevarme og øge den samlede varme med næsten 15%. Z Lite SOL har en R-værdi på 2,0, der er med i systemet med varmefangstning af fordybninger, hvilket gør den perfekt til brug alene i varmere vejr eller lægning under en anden pude for ekstra varme i kulden. De beskyttede skum er blødere på toppen for ekstra komfort og tættere på bunden for ekstra holdbarhed, hvilket gør Z Lite SOL til en ideel lukket celle-skumpude til dem, der har brug for et ultralet, meget kompakt og superpålideligt søvnsystem.

3 grunde til at købe Therm a Rest Z Lite SOL liggeunderlag

Avanceret varme: ThermaCapture ™ overflade reflekterer strålevarme tilbage til din krop og forstærker varmen fra de varmefangstende fordybninger med 15%; brug reflekterende side opad.

Kompakt design: Foldedesign er kompakt og let at pakke.

Ekstra holdbar: Næsten uforgængeligt, det proprietære skum med lukket celle giver varig og økonomisk komfort.

NeoAir® Camper™ Duo Sleeping Pad (Dobbelt selvoppustelig liggeunderlag)

For eventyrlystne par på udkig efter en god nat udenfor, NeoAir Camper Duo giver innovativ og overdådig komfort til to. Den dobbelte madras har to uafhængige kamre til tilpasset støtte, samtidig med at den opretholder en jævn soveflade mellem de to kamre. Dette forhindrer også at hoppe over din partner om natten, så i begge føler jer som glade campister. Som alle Therm-a-Rest liggeunderlag er NeoAir Camper Duo fremstillet på markedet for at sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen. Liggeunderlaget inkluderer en taske, der er let at bære med en indbygget pumpesæk og feltreparationssæt.

6 grunde til at købe Neo Camper Dou Dobbelt liggeunderlag

Dobbeltkammer: To uafhængige kamre og ventiler giver begge campister personlig komfort.

Gapless Connection: Vores liggeunderlag skaber en ensartet soveflade, der er fuldstændig kløftfri, hvilket holder jer begge behagelige hele natten lang.

Kompakt: Konstruktion med lav bulk giver Camper Duo mulighed for at komprimere ned til en overraskende lille pakket størrelse.

Tykt og understøttende: WaveCore ™ -konstruktion tilbyder 7,6 cm stabil støtte – perfekt til dem som sover på siden og komfort-søgere.

WingLock Valve: Vores intuitive og pålidelige ventil maksimerer luftgennemstrømningen for lettere opblæsning og hurtigere tømning. Vinger skifter til envejsinflation for at redde ånde.

Pumpesæk, stuff sæk og reparationssæt inkluderet

Find forskellige dobbelt liggeunderlag her

No posts found!