Find den bedste termoflaske 2024

Find den bedste termoflaske 2024

januar 17, 2021 5 Af Mads S

Her finder du vores bedst i test udvalgte termoflasker, som du kan finde på det danske marked. Læs om eksempelvis om termoflaske fra Stanley og Primus. Du finder links hvor du kan købe disse termoflasker til de bedste priser.

Alt om termoflasker

En termoflaskes primære opgave er at holde dine væsker eller hvad du nu har i den, den ønskede temperatur. De fleste anvender en termoflaske til varmt vand, kaffe og generelt varmedrikke. En termoflaske har dog mange funktioner, og det er de færreste der udnytter disse. En termoflaske er med til at gøre turen i bilen, skoven eller stranden mere bekvemt, da man kan få sig en varm kop kaffe eller holde sin suppe varm. Termoflasken kan bruges året rundt, da den også har en super evne til at holde ting kølige. Så er man på tur en varm sommer dag kan man have isvand eller iskold cola med i sin termoflaske. Er behovet mere til fødevare, kan man transportere kolde eller varme retter, som koldskål, suppe, gryderetter eller pølser i varmt vand med sig, så man nemt og hurtigt kan få sig et let måltid. Her i artiklen finder du et udvalg og information af gode pålidelige termoflasker til hverdagsbrug. 

Indeholder reklame

Stanley Classic termoflaske

Til det aktive og praktiske udemenneske

Termoflasker fra Stanley har været på markedet i meget lang tid. Stanley termoflaske er blandt mærkerne af de bedste termoflasker. En af de mest populære modeller er Stanley Classic termoflaske, som har et meget tidsløst design og høre til en af de mest funktionelle termoflasker, men kan have med sig. Du kan anvende denne termoflaske til at have alt fra varme supper, pølser, flydende retter, varmkakao, the og kaffe! Køber du en Stanley termoflaske har du en termoflaske for livet. Passer du godt på din Stanley Termoflaske holder den næsten evigt! Termoflasken er lavet i stærke materialer. Inderkernen er lavet i stål, som sikre termoflasken mod slag og hårdhændet behandling. Det mellemste lag er isoleret med trækul, som er naturens isolerings materiale. Dette betyder at din Stanley termoflaske kan holde din kaffe, mad eller the varm op til 15 timer! 

Hvorfor vælge en Stanley termoflaske?

Hvis du køber en Stanley termoflaske får du en af markedets bedste termoflasker. Den kan holde indhold varmt i op til 15 timer og isterninger nedkølet op til 60 timer! 

Så man får stor glæde af en termoflaske både sommer, forår, efterår og vinter. 

TIP til Stanley Termoflaske

Sommer – Fyld termoflasken med isterninger og tag den med på stranden, hvor du kan nyde et iskoldt glas cola eller isvand! 

Vinter – Skal du med familien en tur i det fri, så medbring en termoflaske med varmvand, så kan du både lave kaffe, the eller kakao. Her under coronakrisen er færdigretter boomet i de fleste dagligvare butikker, som kun kræver varmt vand. Det betyder at du nemt kan købe og medbringe på din tur. Disse færdigretter gør det muligt at lave et varmt måltid på få minutter! 

TIP: 2

Det er en god ide at enten køle eller varme termoflasken inden brug, så holder den nemlig temperaturen meget længere!

Information om termoflasker fra Stanley

Stanley Classic Modeller

Disse termoflasker er en af de mest solgte modeller og er kendetegnet ved det tidsløse design og funktionelle udforming. 

Stanley Classic 0,47L

Stanley Classic 0,75L

Stanley Classic 1L

Stanley Classic 1,4L

Stanley Classic 1,9L

Find Stanley classic termoflaske her

Stanley classic tilbud

Stanley Adventure Modeller

Stanley Adventure 0,23L

Stanley Adventure 0,35L

Stanley Adventure 0,73L

Stanley Adventure 1L

Find Stanley Adventure termoflaske her

Stanley Adventure termoflaske tilbud

Stanley Master Modeller

Stanley Master 0,53L

Stanley Master 0,75L

Camelbak termoflaske

Lille termoflaske til at have med på farten eller den korte vandretur

Camelbak er en lækker kompakt og isolerende termoflaske. Den er produceret i rustfrit stål med en isolerende dobbelt kerne. Den kompakte termoflaske kan holde din te eller kaffe varm op til 6 timer og væsker kolde i op til 24 timer.  Selve låget er med 360 graders ventil, som betyder at man kan drikke fra alle sider af koppen. 

Camelbak termoflaske modeller

CamelBak – Hot Cap Vacuum Stainless Lifestyle 0,4L

CamelBak – Hot Cap Vacuum Stainless Lifestyle 0,6L

CamelBak – Chute Mag Vacuum Insulated Stainless 1,2L

Find Camelbak termoflaske her

camelbak tilbud termoflaske

Primus termoflaske

Primus er et stort kendt brand inden for køkkenudstyr inden for campinglivet og generelt udelivet. Det hele startede med  storm køkken opvarmet med petrolium i 1892. Siden har Primus levere t et hav af kvalitets udstyr og ikke mindst termoflasker og generelt termo udstyr. Faktisk så har Primus et kæmpe udvalg af lækre termoflasker og termokrus, endda små termokopper som er designet til at holde din mad varm. Se videoen her under for anvendelse. 

Primus slå blandt anden igennem på deres Trailbreak serie, som rummer masser af fedt trekking udstyr til outdoor livet. 

Primus topmodel Trailbreak Vacuum Bottle

Denne termoflaske er en af deres topmodeller, som leveres med 2 propper. En prop til normal brug og en prop med valueclick closekork, som gør man kan drikke fra flasken uden af fjerne låget!

Find Primus termoflaske her

primus termoflaske

Termoflaske med kop

Primus og stanley er begge stærke kandidater til den perfekte termoflaske hvis der skal følge en kop med. 

EVA SOLO URBAN

God termoflaske til dig på farten!

Eva Solo termokoppen er det perfekte valg til dig der er på farten. Den kan ligge i tasken eller stå i kopholderen i bilen. Den kan holde dine drikke utroligvarme i rigtig lang tid! Perfekt til en lang dag på kontoret. Når sommeren rammer kan den omvendt bruget til at altid have en kop isvand med dig rundt! Super godt kop for pengene!