Bedste Therm a Rest sovepose

Bedste Therm a Rest sovepose

februar 15, 2021 3 Af Mads S

Her finder du et udvalg af de bedste soveposer fra Therm a Rest

En  god sovepose skal kunne holde dig varm og tør i de fleste situationer. Artiklen her har fundet frem til de bedste soveposer fra det anerkendte Therm a Rest. Therm a Rest laver gode lækre kvalitets soveposer, som kan anvendes på shelterturen, kanoturen eller til den hardcore helårs backpacker. 

Hvad er en 3 sæson sovepose?

Der er ingen “konkrete” regler, men en god definition er, at en tre-sæson sovepose vil tjene dig godt til temperaturer ned til 0 grader. Husk dog, bare fordi en sovepose er bedømt til 0 grader, betyder det ikke, at du bliver varm.  En stor del afhænger af, hvad har på at beklædning, din matabolisme (uanset om du er en varm eller kold sovende) og selve konstruktion af poser (det er ikke uhørt for producenter af soveposer at være “optimistiske” med soveposevurderinger).

Indeholder reklame

Gode tips til at vælge den rigtige sovepose

Her er nogle hurtige tip, der hjælper med at vælge den rigtige sovepose:

Få en sovepose, der er mindst 10 grader varmere, end du tror, du har brug for.
Antag, at soveposens vurdering er “generøs” med mindst fem grader … men vær sikker, og find ti grader. Antag således, at en pose, der er vurderet til tyve grader, holder dig varm i temperaturer ned til tredive grader.
Hvis du er koldsove (du sover hjemme i et halvtreds graders rum med mange tæpper og føler dig kølig!), Skal du være dobbelt sikker og antage, at soveposen kun holder dig varm til temperaturer 20 grader over soveposens vurdering. Således vil en sovepose, der er klassificeret til -20 grader, holde dig varm i temperaturer ned til -40 grader.
Hvis du mener, at din sovepose har potentialet til at blive våd (som på en kanotur), skal du købe en syntetisk sovepose, ikke en dunpose.
Hvis hver gram vægt og hver kvadrat centimeter betyder noget, så køb en dunsovepose . Dunsoveposen er  lettere og mindre omfangsrige.
Gode mærker af soveposer inkluderer Therm a Rest,  Klymit, The North Face, Western Mountaineering, Marmot, Mountain Hardwear, Sierra Designs og mange andre.

Sovepose pose taske