De bedste tilbud på Campingborde

De bedste tilbud på Campingborde

maj 31, 2021 2 Af Mads S

Find det bedste campingbord

Et campingbord er ikke bare et campingbord, men et bord hvor man ofte vil tilbringe mange timer ved. Et godt campingbord skal kunne fungere som et aktivitetsbord, hvor man kan spise dagens 3 gode måltider og ikke mindst være centrum for aftens kortspil og puzzlespil. 

Skal du på camping med din campingvogn, så er pladsen ikke altid det største problem. Der er typisk et mindre bord inde i campingvognen, men de fleste har et dejligt stort bord i deres fortelt. 

Skal du derimod på teltferie og kun har bilen, som pakæsel, så skal der tænkes alternativt. Kig efter et campingbord som kan foldes og ligge fladt. På den måde kan du spare på pladsen i bagagerummet eller i tagboksen på bilen. 

Se det største udvalg af campingbord til de bedste priser

Skal du have ny bil inden campingferien?

Skal du en tur syd på, så husk at få kigget bilen igennem af din mekaniker, så du er sikker på at der ikke opstår problemer med bilen, som kunne have været undgået. Kontroller selv olie og vand inden afgang. Er bilen af ældre dato og du måske går med tanker om at købe en ny bruge bil, så tænk på hvad du gerne vil køre langt i hvis du skal have familien med på campingferie i udlandet.