Kom husblasene en efter en i en skål med vand og lad dem trække.
Skær vaniljestængerne, skrab kornene ud og bland med sukker. Kom sukker, vand og vanilje i en gryde og kog til 118 grader.
Fjern gryden fra ilden. Vrid husblas i vand, og tilsæt derefter husblas til de varme sukkerterninger. Rør godt rundt, lad det derefter afkøle i ca. 10 minutter.
Hæld sukkerterningerne i en skål og pisk sukkerterningerne med en røremaskine eller elpisker. Det skal piskes i lang tid, indtil det er helt fortykket, hærdet og hærdet, hvilket tager 10-15 minutter.
Efter behov tilsættes smag og farve et par minutter, før der piskes fuldstændigt.
Sigt flormelis på et stykke bagepapir til et tæt lag. Fordel skumfidusterningerne på bagepapir. Dette er en klistret stads, brug et par skeer til dette. Drys med flormelis, glat det lidt ud, lad det ikke flade. Læg låget på, og lad ikke marshmallow-terningerne flade.
Lad skumfidusmassen køle af i et par timer eller til dagen efter. Klip skumfiduserne ud med en saks og vend dem alle i en smule flormelis.
[…] Skumfiduser over bål – Sådan gør du […]
[…] Skumfiduser over bål – Sådan gør du […]
[…] Skumfiduser over bål – Sådan gør du […]
[…] Skumfiduser over bål – Sådan gør du […]